Behandelingen

Beauty, huidverbetering & ontspanning

Behandelingen

Hieronder een greep uit onze fijne behandelingen. Klik in de waaier op het plus icoontje voor meer informatie en veelgestelde vragen. Tevens bieden wij duo behandelingen aan. Voor meer behandelingen & tarieven, klik op de button rechtsonder ‘Maak afspraak’.

Elke huid is uniek, daarom geven wij op maat gemaakte gezichtsbehandelingen die specifiek op jouw huid en wensen zijn afgestemd. Elke behandeling start met een grondige huidanalyse door onze huidspecialisten. Zo kunnen we de behandeling volledig afstemmen op jouw specifieke huidtype en -conditie. Daarnaast worden de beste producten en erkende apparatuur ingezet om jouw huid te verzorgen. Van anti-aging tot diepe hydratatie, onze behandelingen zijn gericht op het verbeteren, verjongen en ontspannen, met als doel de beste versie van jouw huid naar boven te laten komen.

Lees meer

Elke huid is uniek, daarom geven wij op maat gemaakte microneedling en peeling behandelingen die specifiek op jouw huid en wensen zijn afgestemd. Elke behandeling start met een grondige huidanalyse door onze experts. Zo kunnen we de behandeling volledig afstemmen op jouw specifieke huidtype en -conditie. Daarnaast worden de beste producten en erkende apparatuur ingezet om jouw huid te verzorgen. Van anti-aging tot diepe hydratatie, onze microneedling en peeling behandelingen zijn gericht op het verbeteren, verjongen en ontspannen, met als doel de beste versie van jouw huid naar boven te laten komen.

Lees meer

Wij hebben verschillende technieken om diverse huidoneffenheden te verwijderen. 

IPL lichtflits:

 • Pigment
 • Acne
 • Spiders
 • Couperose

 

Wenkbrauwen zijn het frame van je gezicht en daarom verdient elk paar wenkbrauwen een persoonlijke aanpak. Onze behandelingen zijn volledig afgestemd op jouw gezichtsvorm, persoonlijke stijl en wensen. Het proces begint met een zorgvuldige beoordeling van je natuurlijke wenkbrauwvorm, gevolgd door deskundig advies over de ideale vorm die bij jou past. We gebruiken alleen de beste technieken en producten om je wenkbrauwen te vormen, van epileren tot het aanbrengen van de juiste kleur voor een volle en gedefinieerde look. Ontdek hoe onze op maat gemaakte wenkbrauw behandelingen je natuurlijke schoonheid kunnen accentueren.

Lees meer

Geschikt voor dames en heren. Zowel het lichaam als het gezicht.

Eenmaal in de 4 weken komt cosmetische arts Ashwyn Schotborg bij ons in de salon voor diverse behandelingen.

Over drs. Ashwyn
Onze cosmetische arts Drs. Ashwyn Schotborg is lifestyle arts. Eerlijk en oprecht!

Na zijn studie geneeskunde heeft Ashwyn zich gespecialiseerd in orthomoleculaire geneeskunde en cosmetische geneeskunde. Drs. Ashwyn Schotborg heeft gekozen voor deze combinatie omdat het uiterlijk steeds meer een rol speelt in onze communicatie, in relaties, interacties en welzijn. Ashwyn kan je zeer breed adviseren en behandelen.

Wanneer je een Botox behandeling overweegt is het belangrijk om te weten dat botox een zeer veilig middel is dat effectief tegen rimpels werkt en ook preventief kan worden toegepast. Uiteraard is het grootste voordeel van Botox dat het je rimpels laat verdwijnen. Met een paar kleine prikjes ben je voor de komende drie tot vijf maanden van je rimpels af. Je ziet er na een Botox behandeling jonger, frisser en uitgerust uit.

Een behandeling met Botox wordt niet voor niks een lunchtime treatment genoemd. De behandeling duurt gemiddeld namelijk zo’n 15 minuten en er is geen herstelperiode, waardoor de behandeling letterlijk in een lunchpauze uitgevoerd kan worden. Zelfs meteen na de behandeling is er niet te zien dat je behandeld bent. In sommige gevallen ontstaan er kleine bloeduitstortingen op het behandelde gebied. Deze verdwijnen binnen één tot twee dagen en zijn met make-up goed te camoufleren.

Zoals gezegd laat Botox de rimpels en lijntjes in je gezicht verdwijnen. Dit gebeurt echter allemaal op een natuurlijke manier, waardoor het niet zichtbaar is dat je een cosmetische behandeling hebt ondergaan. Het zal je omgeving opvallen dat je er uitgerust en uitgeslapen uitziet, maar ze zullen niet kunnen zien dat dit door een Botox behandeling komt.

Eerst volgende datums 2024:

 • 28 februari

Ook in de avond kun je een afspraak plannen met dr. Ashwyn.

Prijsindicatie:

 • Halve zone botox
  € 75, –
 • 1 zone botox
  € 125, –
 • 2 zones botox
  € 220, –
 • 0,5 ml filler
  € 175, –
 • 1 ml filler
  € 350, –
 • 2 ml filler
  € 550, –

Profhilo (maatwerk prijs)

Voor elke behandeling plannen wij een gratis consult in met cosmetisch arts. Tijdens dit gesprek kun je aan de arts vragen naar je wensen. Een eerlijk advies staat bij ons voorop! Na het consult is er altijd ruimte om ook daadwerkelijk de behandeling te laten uitvoeren.

Afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend consult? Stuur ons een email.

Ontdek de Kracht van Cryolipolyse bij More Beauty
Bij More Beauty streven we ernaar om jouw schoonheidsdoelen te realiseren met innovatieve en zorgvuldige behandelingen. Onze cryolipolyse is een populaire keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een niet-invasieve oplossing voor vetvermindering. Maar net als jij, is elke behandeling uniek!

Uniek, Net Als Jij
We begrijpen dat elk lichaam uniek is en anders reageert. Daarom is het belangrijk om te weten dat, hoewel veel van onze klanten fantastische resultaten zien, de uitkomsten van cryolipolyse niet gegarandeerd kunnen worden. Jouw individuele reactie op de behandeling kan variëren, wat deel uitmaakt van de schoonheid van ons unieke zelf!

Persoonlijke Zorg, Professioneel Advies
Tijdens jouw intakegesprek nemen we de tijd om alles door te nemen. We bespreken niet alleen wat je kunt verwachten, maar ook de verschillende factoren die invloed kunnen hebben op jouw resultaten. Ons team van deskundigen zal de onderliggende oorzaken die een rol kunnen spelen bij de effectiviteit van de behandeling zorgvuldig analyseren en met jou bespreken.

Jouw Welzijn, Onze Prioriteit
Bij More Beauty is jouw tevredenheid onze prioriteit. We zijn toegewijd aan het bieden van transparante, eerlijke informatie en zorgen ervoor dat je volledig geïnformeerd bent over alle aspecten van de behandeling voordat we beginnen. Zo kun je met vertrouwen de keuze maken die het beste bij jou past.

Maak Je Afspraak Vandaag
Geïnteresseerd in het ontdekken van cryolipolyse? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Samen verkennen we jouw mogelijkheden en stellen we een persoonlijk behandelplan op dat is afgestemd op jouw unieke lichaam en doelen.

Nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels meer en geen ingegroeide haartjes bij je oksels, bikinilijn of rug: dát is wat de MedCos IPL (Intense Pulsed Light) & IPL SHR (Super Hair Removal) methode voor je kan betekenen.

De Medcos IPL & IPL SHR is een ontharingsmethode die werkt door middel van een puls van licht. De puls wekt warmte op in de haarzakjes en vernietigt deze, waardoor er nooit meer een haartje terug kan groeien. Definitief ontharen is op elk lichaamsdeel eenvoudig en vrijwel pijnloos mogelijk met de MedCos IPL & IPL SHR -methode. Het is bovendien snel, zo is de gemiddelde behandeltijd voor het definitief ontharen van oksels of bikinilijn slechts vijf minuten.

Donker haar bevat pigment (melanine) dat de eigenschap heeft om licht te absorberen en deze om te zetten in warmte. Het pigment geleidt deze warmte naar de haarwortel en het haarwortelzakje waar deze vernietigd wordt en er geen nieuwe haar meer uit kan/zal groeien. Aangezien de MedCos IPL behandeling berust op absorptie van licht door het haarpigment, worden de beste resultaten bij donker haar gezien. Een lichte huid met donker haar heeft een duidelijker verschil tussen haar- en huidskleur, waardoor de behandeling wordt vergemakkelijkt. Het MedCos IPL & IPL SHR systeem heeft voorgeprogrammeerde instellingen voor verschillende haar- en huidskleuren.

Duur van de behandeling
De duur van de behandeling varieert per gebied, maar is door het grote behandeloppervlak zeer kort. Om een indicatie te geven van de snelheid van de MedCos IPL SHR behandeling volgen hier enkele veel behandelde locaties met de gemiddelde behandeltijd, naast uiteraard het ontvangst van de client en de intake:

 • Bovenlip: 1 minuut per behandeling
 • Oksels: 5 minuten per behandeling
 • Bikinilijn: 5 minuten per behandeling
 • Benen: 30 minuten per behandeling
 • Volledige rug: 25 minuten per behandeling
 • Naast defintief ontharen kunnen we met onze IPL ook het volgende aanpakken:
 • Huidverjonging : aanmaak van nieuwe cellen en collageen waardoor de poriën minder worden, kleine lijntjes vervagen en textuur van de huid frisser en jonger oogt
  Couperose en spider: verwijderen van bloedvaten of vervagen op het gezicht maar ook de benen
  Pigmentatie: op het gelaat, decolleté en handen
  Acne: de huid tot rust komt en acne vermindert in het gelaat, decolleté en rug
   
  IPL ontharen abonnement
  Dit is een voordelige maandabonnement voor de gehele benen, oksels & bikinilijn. Totaal 12 behandelingen en betaal je per maand 129 euro ipv 175 euro
   
  Voor meer informatie kunnen jullie altijd vrijblijvend een intake inboeken

Kan iedereen met de MedCos IPL behandeld worden?
Ongewenste haargroei kan overal op het lichaam worden behandeld. Ideaal is het als de huid licht van kleur is en de haren donker. Blonde, rode en grijze haren bevatten nauwelijks pigment en zijn derhalve vaak niet te behandelen. Mensen met een donker getinte huid (huidtype VI) of mensen met een zongebruinde huid kunnen niet behandeld worden wegens het te hoge pigment gehalte in de huid.

Hoeveel behandelingen zijn noodzakelijk?
Bij een MedCos IPL SHR behandeling worden alleen de haren getroffen die in de groeifase verkeren. De meeste haren bevinden zich echter in de zogenaamde rustfase. Pas als deze haren in de groeifase komen zijn ze ontvankelijk voor een behandeling. Gemiddeld zijn 8 behandelingen nodig voor een bevredigend eindresultaat, een haarreductie van 80% tot 90%. Wij adviseren elk jaar 1 à 2 onderhoudsbehandelingen om het resultaat optimaal te houden, omdat er altijd enkele haartjes na een lange rustperiode weer in de groeifase zullen komen.

Is de behandeling pijnlijk?
Als de lichtflits op de huid afgegeven wordt kan men een prikkeling/ tikje voelen, vergelijkbaar met een elastiekje dat tegen de huid slaat, maar is voor iedereen goed te doen.

Hoe belangrijk is de periode tussen de behandelingen?
U dient altijd de aangegeven behandelperiodiek aan te houden. Zeker in de basis is het van groot belang dat hier niet van afgeweken wordt. Wanneer u de basis niet goed legt bestaat de kans dat er meer behandelingen noodzakelijk zijn dan gemiddeld i.v.m. de haargroeicyclus.

Nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels meer en geen ingegroeide haartjes bij je oksels, bikinilijn of rug: dát is wat de MedCos IPL (Intense Pulsed Light) & IPL SHR (Super Hair Removal) methode voor je kan betekenen.

De Medcos IPL & IPL SHR is een ontharingsmethode die werkt door middel van een puls van licht. De puls wekt warmte op in de haarzakjes en vernietigt deze, waardoor er nooit meer een haartje terug kan groeien. Definitief ontharen is op elk lichaamsdeel eenvoudig en vrijwel pijnloos mogelijk met de MedCos IPL & IPL SHR -methode. Het is bovendien snel, zo is de gemiddelde behandeltijd voor het definitief ontharen van oksels of bikinilijn slechts vijf minuten.

Donker haar bevat pigment (melanine) dat de eigenschap heeft om licht te absorberen en deze om te zetten in warmte. Het pigment geleidt deze warmte naar de haarwortel en het haarwortelzakje waar deze vernietigd wordt en er geen nieuwe haar meer uit kan/zal groeien. Aangezien de MedCos IPL behandeling berust op absorptie van licht door het haarpigment, worden de beste resultaten bij donker haar gezien. Een lichte huid met donker haar heeft een duidelijker verschil tussen haar- en huidskleur, waardoor de behandeling wordt vergemakkelijkt. Het MedCos IPL & IPL SHR systeem heeft voorgeprogrammeerde instellingen voor verschillende haar- en huidskleuren.

Duur van de behandeling
De duur van de behandeling varieert per gebied, maar is door het grote behandeloppervlak zeer kort. Om een indicatie te geven van de snelheid van de MedCos IPL SHR behandeling volgen hier enkele veel behandelde locaties met de gemiddelde behandeltijd, naast uiteraard het ontvangst van de client en de intake:

 • Bovenlip: 1 minuut per behandeling
 • Oksels: 5 minuten per behandeling
 • Bikinilijn: 5 minuten per behandeling
 • Benen: 30 minuten per behandeling
 • Volledige rug: 25 minuten per behandeling
 • Naast defintief ontharen kunnen we met onze IPL ook het volgende aanpakken:
 • Huidverjonging : aanmaak van nieuwe cellen en collageen waardoor de poriën minder worden, kleine lijntjes vervagen en textuur van de huid frisser en jonger oogt
  Couperose en spider: verwijderen van bloedvaten of vervagen op het gezicht maar ook de benen
  Pigmentatie: op het gelaat, decolleté en handen
  Acne: de huid tot rust komt en acne vermindert in het gelaat, decolleté en rug
   
  IPL ontharen abonnement
  Dit is een voordelige maandabonnement voor de gehele benen, oksels & bikinilijn. Totaal 12 behandelingen en betaal je per maand 129 euro ipv 175 euro
   
  Voor meer informatie kunnen jullie altijd vrijblijvend een intake inboeken

Kan iedereen met de MedCos IPL behandeld worden?
Ongewenste haargroei kan overal op het lichaam worden behandeld. Ideaal is het als de huid licht van kleur is en de haren donker. Blonde, rode en grijze haren bevatten nauwelijks pigment en zijn derhalve vaak niet te behandelen. Mensen met een donker getinte huid (huidtype VI) of mensen met een zongebruinde huid kunnen niet behandeld worden wegens het te hoge pigment gehalte in de huid.

Hoeveel behandelingen zijn noodzakelijk?
Bij een MedCos IPL SHR behandeling worden alleen de haren getroffen die in de groeifase verkeren. De meeste haren bevinden zich echter in de zogenaamde rustfase. Pas als deze haren in de groeifase komen zijn ze ontvankelijk voor een behandeling. Gemiddeld zijn 8 behandelingen nodig voor een bevredigend eindresultaat, een haarreductie van 80% tot 90%. Wij adviseren elk jaar 1 à 2 onderhoudsbehandelingen om het resultaat optimaal te houden, omdat er altijd enkele haartjes na een lange rustperiode weer in de groeifase zullen komen.

Is de behandeling pijnlijk?
Als de lichtflits op de huid afgegeven wordt kan men een prikkeling/ tikje voelen, vergelijkbaar met een elastiekje dat tegen de huid slaat, maar is voor iedereen goed te doen.

Hoe belangrijk is de periode tussen de behandelingen?
U dient altijd de aangegeven behandelperiodiek aan te houden. Zeker in de basis is het van groot belang dat hier niet van afgeweken wordt. Wanneer u de basis niet goed legt bestaat de kans dat er meer behandelingen noodzakelijk zijn dan gemiddeld i.v.m. de haargroeicyclus.

Zowel voor het gezicht als het lichaam bieden wij verschillende (duo) massages aan. Voor het gezicht zijn dat de bindweefsel massages, buccal massage, cupping en ontspanningsmassage. Allemaal gericht op huidverbetering. Voor meer informatie betreft de behandeling, klik op de button rechtsonder ‘Maak afspraak’.

Voor het lichaam is het puur voor de ontspanning. Even helemaal bijkomen en echt een moment voor jezelf!