Wenkbrauw(en) laten doen

Welkom bij More Beauty, een luxe beautysalon in het centrum van Alkmaar. In onze professionele salon bieden wij jou graag verschillende gezichtsbehandelingen aan die zijn afgestemd op jouw specifieke huidbehoeften. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere huidverbetering, verjonging en wenkbrauwen. Of je nu alleen komt of kiest voor een duo gezichtsbehandeling, onze doel is om elke klant, zowel dames als heren, een ontspannende ervaring te bieden die de huid laat stralen. Bij More Beauty combineren we persoonlijke aandacht met professionele zorg, zo hebben we alles in huis om elke klant op zijn best te laten voelen, van binnen én van buiten.

Wenkbrauwen afgestemd op jouw gezichtsvorm

Wenkbrauwen zijn het frame van je gezicht en daarom verdient elk paar wenkbrauwen een persoonlijke aanpak. Onze behandelingen zijn volledig afgestemd op jouw gezichtsvorm, persoonlijke stijl en wensen. Het proces begint met een zorgvuldige beoordeling van je natuurlijke wenkbrauwvorm, gevolgd door deskundig advies over de ideale vorm die bij jou past. We gebruiken alleen de beste technieken en producten om je wenkbrauwen te vormen, van epileren tot het aanbrengen van de juiste kleur voor een volle en gedefinieerde look. Ontdek hoe onze op maat gemaakte wenkbrauw behandelingen je natuurlijke schoonheid kunnen accentueren.

BEHANDELINGEN

Bij More Beauty hebben wij sinds kort een echte wenkbrauwspecialist in huis. Laat je verassen door Isis. De volgende behandelingen zijn mogelijk:

Epileren: Deze veelgebruikte methode, zowel in salons als thuis, verwijdert ongewenste haartjes een voor een met een pincet. Het geeft je wenkbrauwen een nette vorm. 

Waxen: Waxen is een snelle en gemakkelijke manier om ongewenste haartjes te verwijderen, inclusief donshaartjes. Het resultaat blijft wekenlang zichtbaar. 

Browlamination: Een nieuwe behandeling waarbij je natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting worden geplaatst. Dit zorgt voor voller ogende wenkbrauwen en een natuurlijk resultaat dat 8 tot 12 weken zichtbaar blijft. 

Henna-wenkbrauwen: Henna blijft op de huid zitten en geeft je volle, strakke wenkbrauwen. Het blijft gemiddeld 7 tot 12 dagen op de huid en 5 tot 6 weken in de haartjes. Een veilige en effectieve manier om je wenkbrauwen te kleuren. 

Verven: Door je wenkbrauwhaartjes te verven, creëer je een vollere look. Het maakt de haartjes dikker en donkerder. 

Elke behandeling heeft zijn eigen voordelen en geschiktheid, afhankelijk van je wensen en haartype. Kies wat het beste bij jou past en geniet van prachtig gestylde wenkbrauwen!  

Samen jullie wenkbrauwen laten doen

Wil je samen met een vriend(in), partner of familielid genieten van een behandeling? Bij More Beauty geven we ook duo gezichtsbehandelingen. Zo kunnen jullie samen ontspannen en verjongen in een sfeervolle setting. Het is de perfecte manier om een moment van rust en verzorging te delen, terwijl onze ervaren huidspecialisten jullie huid verwennen.

Boek jouw behandeling vandaag

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om jouw persoonlijke adviesgesprek of gezichtsbehandeling bij jou in de buurt te reserveren. Laat ons je helpen de beste versie van jezelf naar voren te brengen. Jouw huid laten stralen is onze grootste passie.