Over ons

Wij zijn een klein & hecht team. Waarbij persoonlijke aandacht centraal staat.

More Beauty

More Beauty is voortdurend op zoek naar nog meer Beautytalent. Wij streven naar een betaalbare hoogwaardige dienstverlening op het gebied van Beauty, zodat u van top tot teen verwend kan worden met de mooiste produkten.

Ons team bestaat onder andere uit:

Isis Jansen, sinds zij More Beauty by Carla overnam is zij de drijvende kracht achter More Beauty. Met een schat aan ervaring, opgedaan bij o.a. de prestigieuze Hotels van Oranje en diverse toonaangevende salons door heel Noord-Holland, zet Isis de traditie van excellente zorg voort. Haar passie voor de nieuwste ontwikkelingen in beauty, maakt haar niet alleen een pionier, maar ook de beste vriendin van elke klant, die streeft naar de perfecte uitstraling. Gespecialiseerd in o.a. massage en wimperliften, staat Isis garant voor een ervaring, waarbij professionaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. Bij More Beauty ben je bij haar in de meest bekwame handen voor een stralende look. 

Maak kennis met Isa

Ik stel mij graag voor: Ik ben Isa, huidspecialist bij More Beauty. Met veel passie en plezier en altijd een glimlach, ben ik er voor je. Als ervaren huidspecialiste staat voor mij kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop. Je kunt bij mij in de salon terecht voor diverse behandelingen. Mijn specialiteiten zijn brow styling en huidverbeterende facials.  Werkzaam op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en om de week op zaterdag, altijd klaar om je te verwelkomen in onze salon. Tot gauw!

Liefs, Isa

Ashwyn Schotborg.  Onze bekende cosmetisch  arts, Drs. Ashwyn is maandelijks bij More      Beauty aanwezig om zijn expertise in cosmetische en orthomoleculaire geneeskunde te delen. Met een passie voor het bevorderen van zowel uiterlijke schoonheid als innerlijk welzijn, biedt Ashwin behandelingen die zijn afgestemd op de individuele behoeften van onze klanten. Zijn benadering garandeert niet alleen prachtige resultaten, maar draagt ook bij aan het zelfvertrouwen en de uitstraling van iedere cliënt.

Meer info: zie landingspage onder behandelingen