(Duo) Gezichtsbehandeling

Welkom bij More Beauty, een luxe beautysalon in het centrum van Alkmaar. In onze oase van rust bieden wij jou graag verschillende behandelingen aan die zijn afgestemd op jouw specifieke huidbehoeften. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere huidverbetering, verjonging en ontspanning. Of je nu alleen komt of kiest voor een duo gezichtsbehandeling, onze doel is om elke klant, zowel dames als heren, een ontspannende ervaring te bieden die de huid laat stralen. Bij More Beauty combineren we persoonlijke aandacht met professionele zorg, zo hebben we alles in huis om elke klant op zijn best te laten voelen, van binnen én van buiten.

Gezichtsbehandelingen afgestemd op jouw huidtype

Elke huid is uniek, daarom geven wij op maat gemaakte gezichtsbehandelingen die specifiek op jouw huid en wensen zijn afgestemd. Elke behandeling start met een grondige huidanalyse door onze huidspecialisten. Zo kunnen we de behandeling volledig afstemmen op jouw specifieke huidtype en -conditie. Daarnaast worden de beste producten en erkende apparatuur ingezet om jouw huid te verzorgen. Van anti-aging tot diepe hydratatie, onze behandelingen zijn gericht op het verbeteren, verjongen en ontspannen, met als doel de beste versie van jouw huid naar boven te laten komen.

 

Samen genieten van duo gezichtsbehandeling 

Wil je samen met een vriend(in), partner of familielid genieten van een behandeling? Bij More Beauty geven we ook duo gezichtsbehandelingen. Zo kunnen jullie samen ontspannen en verjongen in een sfeervolle setting. Het is de perfecte manier om een moment van rust en verzorging te delen, terwijl onze ervaren huidspecialisten jullie huid verwennen.

 

Hoogwaardige producten en gespecialiseerde technieken

Onze passie voor kwaliteit en schoonheid weerspiegelt zich in alles wat we doen. We gebruiken alleen de beste, 100% diervriendelijke en veganistische producten en de meest geavanceerde apparatuur. Met merken als Medik8, GM Collin en Puurr ben je verzekerd van topkwaliteit en duurzaamheid. Onze behandelingen zijn niet alleen geweldig voor je huid, maar ook voor het milieu. 

 

Gezichtsbehandeling bij jou in de buurt

More Beauty de ideale plek voor iedereen die op zoek is naar een behandeling in het centrum van Alkmaar. Onze salon biedt een warm welkom en een luxe ervaring dicht bij huis. Ontsnap aan de drukte van de dag en laat je bij ons onderdompelen in pure verwennerij. More Beauty staat bekend om onze ontspannen sfeer, persoonlijke aandacht en deskundig advies. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar en bieden een serene omgeving waar je even helemaal tot jezelf kunt komen.

 

Boek jouw behandeling vandaag

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om jouw persoonlijke adviesgesprek of gezichtsbehandeling bij jou in de buurt te reserveren. Laat ons je helpen de beste versie van jezelf naar voren te brengen. Jouw huid laten stralen is onze grootste passie.