Microneedling & Peeling behandeling gezicht

Welkom bij More Beauty, de luxe beautysalon in het centrum van Alkmaar. In onze serene professionele salon bieden wij jou graag verschillende behandelingen aan, die zijn afgestemd op jouw specifieke huidbehoeften. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere huidverbetering, verjonging en ontspanning. Of je nu kiest voor een microneedling behandeling of kiest voor een peeling behandeling voor het gezicht, ons doel is om elke klant, zowel de dames als de heren, een ontspannende ervaring te bieden, die de huid laat stralen. Bij More Beauty combineren we persoonlijke aandacht met professionele zorg, zo hebben we alles in huis om elke klant op zijn best te laten voelen, van binnen én van buiten.

Behandelingen afgestemd op jouw huidtype

Elke huid is uniek, daarom geven wij op maat gemaakte microneedling en peeling behandelingen die specifiek op jouw huid en wensen zijn afgestemd. Elke behandeling start met een grondige huidanalyse door onze experts. Zo kunnen we de behandeling volledig afstemmen op jouw specifieke huidtype en -conditie. Daarnaast worden de beste producten en erkende apparatuur ingezet om jouw huid te verzorgen. Van anti-aging tot diepe hydratatie, onze microneedling en peeling behandelingen zijn gericht op het verbeteren, verjongen en ontspannen, met als doel de beste versie van jouw huid naar boven te laten komen.

 Microneedling behandeling

Microneedling is een van de gezichtsbehandelingen die wij aanbieden, een geweldige methode om de huid te verjongen en te herstellen. Bij deze behandeling maken we gebruik van fijne naaldjes die zorgvuldig over de huid worden gerold, waardoor kleine kanaaltjes ontstaan die het natuurlijke herstelproces van de huid stimuleren. Dit resulteert in een stevigere, gladdere huid met minder zichtbare lijntjes, rimpels en littekens. Microneedling is perfect om de huidconditie te verbeteren zonder ingrijpende procedures.

Peeling behandeling

Daarnaast bieden we verschillende peelings aan bij More Beauty. Onze zorgvuldig samengestelde peeling verwijderen dode huidcellen, stimuleren celvernieuwing en verbeteren de algehele huidtextuur. Fijne lijntjes, pigmentvlekken, acne zijn verleden tijd met deze behandeling. Of gewoon wanneer je je huid een frisse uitstraling wilt geven, onze peelings zijn ontworpen om te voldoen aan jouw specifieke huidbehoeften. Na een behandeling zal je huid er zichtbaar helderder, gladder en jeugdiger uitzien, volledig afgestemd op jouw unieke schoonheid.

Samen genieten van duo gezichtsbehandeling 

Wil je samen met een vriend(in), partner of familielid genieten van een behandeling? Bij More Beauty geven we ook duo (gezichts) behandelingen. Zo kunnen jullie samen ontspannen en verjongen in een sfeervolle setting. Het is de perfecte manier om een moment van rust en verzorging te delen, terwijl onze ervaren huidspecialisten jullie huid verwennen.

Hoogwaardige producten en gespecialiseerde technieken

Onze passie voor kwaliteit en schoonheid weerspiegelt zich in alles wat we doen. We gebruiken alleen de beste, 100% diervriendelijke en veganistische producten en de meest geavanceerde apparatuur. Met merken als  HYPERLINK “https://www.medik8.nl/”Medik8,  HYPERLINK “https://www.gmcollin.nl/”GM Collin en  HYPERLINK “https://puurr.eu/”Puurr ben je verzekerd van topkwaliteit en duurzaamheid. Onze behandelingen zijn niet alleen geweldig voor je huid, maar ook voor het milieu. 

Microneedling en peeling behandeling bij jou in de buurt

More Beauty, de ideale plek voor iedereen die op zoek is naar een behandeling in het centrum van Alkmaar. Onze salon biedt een warm welkom en een luxe ervaring dicht bij huis. Ontsnap aan de drukte van de dag en laat je bij ons onderdompelen in pure verwennerij. More Beauty staat bekend om onze ontspannen sfeer, persoonlijke aandacht en deskundig advies. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar en bieden een serene omgeving waar je even helemaal tot jezelf kunt komen.

 

Boek jouw behandeling vandaag

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om jouw persoonlijke adviesgesprek of gezichtsbehandeling bij jou in de buurt te reserveren. Laat ons je helpen de beste versie van jezelf naar voren te brengen. Jouw huid laten stralen is onze grootste passie.